Tom Clancy's Rainbow Six Siege

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 1 december 2015
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Rainbow Six Siege zet een nieuw Steam record

Tom Clancy's Rainbow Six Siege heeft een nieuw Steam record gezet voor meer dan 200.000 actieve spelers die tegelijkertijd spelen.

De game, die inmiddels al zes jaar oud is, lijkt populairder te zijn dan ooit. Zo populair dat de game het record voor meest actieve spelers op hetzelfde moment heeft verbroken. Dit heeft Rainbow Six Siege te danken aan het free-to-play evenement dat de ontwikkelaar onlangs organiseerde en het nieuwe seizoen met gloednieuwe content. Het totaal aantal spelers waarmee de game het Steam record verbrak, is maar liefst 201.503 spelers. Het Year 6 seizoen van Rainbow Six Siege introduceert een onaangekondigd personage van de Nakoda Nations, samen met een nieuwe versie van de Favela map.

Het nieuwe seizoen van Rainbow Six Siege ging op 16 maart live.

BRON Gamesradar

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?