Tom Clancy's Rainbow Six Siege

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 1 december 2015
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Rainbow Six Siege krijgt Halloween-evenement

Ubisoft omarmt de spookachtige tijden die oktober met zich meebrengt. Ze hebben namelijk bekendgemaakt dat Tom Clancy's Rainbow Six Siege een Halloween-evenement krijgt.

Aan het einde van oktober vindt Halloween plaats en in de aanloop daar naartoe introduceren game-ontwikkelaars het ene na het andere evenement, zoals Halloween Terror in Overwatch en het Fight or Fright-evenement in Apex Legends. Vandaag is aangekondigd dat ook Tom Clancy's Rainbow Six Siege een tijdelijk Halloween-evenement genaamd Sugar Fright krijgt. Dit evenement brengt een nieuwe game modus met zich mee: Candy Wars. In deze game modus kunnen spelers weer respawnen, iets wat hiervoor nog niet mogelijk was in de first-person shooter. Het doel in Candy Wars is om zoveel mogelijk snoep te verzamelen die uitgeschakelde tegenstanders achterlaten. Dit kunnen spelers doen in een nieuwe map die speciaal voor het Halloween-evenement is gemaakt. Daarnaast komt een Sugar Fright-collectie naar de game met nieuwe items voor Zofia, Capitao, IQ, Nomad, Thermite, Castle, Ela, Frost, Goyo en Pulse. Deze items kun je verdienen door uitdagingen van het evenement te voltooien of door ze te kopen.

Het Sugar Fright-evenement is vanaf morgen 16:00 tot en met 10 november te spelen.

BRON Ubisoft

Over auteur Dionne Lips

Dionne Lips Klaar om even een potje te schieten? Pas dan maar op dat je niet tegenover Dionne staat. De beste dame wint namelijk Fortnite-toernooien en schroomt zich ook niet om je even te vernietigen in Warzone. Heeft ze zin om te chillen, dan duikt ze boeken in of verliest ze zich in de lore van een RPG. Ja, Dionne heeft zeg maar van alles wat.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?