Rainbow Six Siege komt opnieuw uit voor next-gen consoles

Geplaatst:
Aangepast: 17 februari 2020 12:46

Rainbow Six Siege wordt opnieuw uitgebracht voor de PlayStation 5 en Xbox Series X. De competitieve shooter van Ubisoft lijkt nog lang niet klaar te zijn om het werk neer te leggen.

Ubisoft heeft minimaal nog twee jaar support gepland voor hun populaire shooter. Naast de vanzelfsprekend preformance boost die komt kijken bij de volgende generatie consoles, laat Ubisoft weten dat ze andere upgrades ook bekijken. Zo willen ze cross-play implementeren en hun spelers cross-platform progressie aanbieden. Onlangs is het vijfde jaar van Rainbow Six Siege in gang gegaan, waar wij uiteraard een preview van geschreven hebben.

Rainbow Six Siege is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en PlayStation 4. Willen jullie de shooter terugzien op de volgende generatie consoles?

Bron: Windows Central
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Series

Tom Clancy's Rainbow Six

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

1 december 2015

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord