Tom Clancy's Rainbow Six Siege

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 1 december 2015
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Rainbow Six Siege komt opnieuw uit voor next-gen consoles

Rainbow Six Siege wordt opnieuw uitgebracht voor de PlayStation 5 en Xbox Series X. De competitieve shooter van Ubisoft lijkt nog lang niet klaar te zijn om het werk neer te leggen.

Ubisoft heeft minimaal nog twee jaar support gepland voor hun populaire shooter. Naast de vanzelfsprekend preformance boost die komt kijken bij de volgende generatie consoles, laat Ubisoft weten dat ze andere upgrades ook bekijken. Zo willen ze cross-play implementeren en hun spelers cross-platform progressie aanbieden. Onlangs is het vijfde jaar van Rainbow Six Siege in gang gegaan, waar wij uiteraard een preview van geschreven hebben.

Rainbow Six Siege Operation Ember Rise2

Rainbow Six Siege is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en PlayStation 4. Willen jullie de shooter terugzien op de volgende generatie consoles?

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?