Rainbow Six Siege Bug Hunter-programma geeft je in-game voorwerpen voor vinden van bugs

Geplaatst:
Aangepast: 29 april 2019 11:25

Het Rainbow Six Siege Bug Hunter-programma geeft je in-game voorwerpen voor het vinden van bugs. Ubisoft heeft het programma gelanceerd om zo nog sneller en efficiënter bugs op te kunnen lossen.

Sinds afgelopen donderdag is het Rainbow Six Siege Bug Hunter-programma online op de testservers. Via dit programma kunnen spelers speciale in-game voorwerpen verdienen voor het vinden van bugs in de game. Wanneer je een bug hebt gevonden, dan dien je dit zo snel en zo duidelijk mogelijk via het platform te melden. Wanneer de bug door het team van Ubisoft gereproduceerd kan worden en jij de eerste bent die de bug meldt, dan telt hij voor jou als succesvol ingezonden bug. Vanaf drie bugs krijg je een speciaal in-game voorwerp. Door spelers te belonen voor het tijdig melden van bugs, hoopt Ubisoft problemen nog beter en sneller aan te kunnen pakken.

onbekend

Tom Clancy's Rainbow Six Siege is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Mocht je een bug in de game tegenkomen, kun je deze dus voortaal via het Bug Hunter-programma indienen in ruil voor speciale in-game loot.

Bron: Ubisoft
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Series

Tom Clancy's Rainbow Six

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

1 december 2015

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord