Rainbow Six Siege binnenkort tijdelijk gratis speelbaar

Geplaatst:
Aangepast: 26 augustus 2019 18:13

Shooter-fans opgelet: Tom Clancy’s Rainbow Six Siege wordt binnenkort tijdelijk gratis speelbaar. Dat heeft Ubisoft vandaag bekendgemaakt.

Liefhebbers van het shooter-genre krijgen van Ubisoft een unieke kans. De ontwikkelaar heeft zojuist bekendgemaakt dat Tom Clancy’s Rainbow Six binnenkort een week lang gratis speelbaar is. Spelers die zich die week aanmelden krijgen volledige toegang tot alle maps, modi en de twintig originele Operators. Spelers die de game daarna kopen behouden daarna hun gemaakte progressie.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is van 28 augustus tot en met 3 september gratis te spelen op PlayStation 4, Xbox One en pc.

Bron: Ubisoft

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Series

Tom Clancy's Rainbow Six

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

1 december 2015

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord