Rainbow is Magic event terug in Rainbow Six Siege

Geplaatst:
Aangepast: 31 maart 2021 12:29

Tom Clancy's Rainbow Six Siege is overspoeld met teddyberen, regenbogen en heel veel roze. Het Rainbow is Magic-evenement is namelijk terug in de shooter.

Tom Clancy's Rainbow Six Siege is niet vies van een beetje schattigheid op zijn tijd. Zo was dit jaar het Sugar Fright Halloween-evenement van Rainbow Six Siege eigenlijk allesbehalve eng. Ubisoft heeft vandaag aangekondigd dat het Rainbowverse terug van weggeweest is. Het Rainbow is Magic-evenement is namelijk weer te spelen in Rainbow Six Siege, maar dan verbeterd en wilder. Spelers kunnen aan de slag met de Teddybeer hostage-gamemodus, waarbij het doel is om in een aangepaste versie van de Presidential Plane map de gegijzelde Mr. Bear te redden. Het Rainbow is Magic event brengt daarnaast nieuwe items naar de shooter, zoals wapen skins en excentrieke skins voor personages.

Het Rainbow is Magic in-game event is vanaf nu tot 6 april beschikbaar op pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series. Op 1 april 2019 was het Rainbow is Magic-evenement al eens eerder te spelen.

Bron: Ubisoft Nederland
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Series

Tom Clancy's Rainbow Six

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

1 december 2015

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord