Tom Clancy's Rainbow Six Siege

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 1 december 2015
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Rainbow is Magic event terug in Rainbow Six Siege

Tom Clancy's Rainbow Six Siege is overspoeld met teddyberen, regenbogen en heel veel roze. Het Rainbow is Magic-evenement is namelijk terug in de shooter.

Tom Clancy's Rainbow Six Siege is niet vies van een beetje schattigheid op zijn tijd. Zo was dit jaar het Sugar Fright Halloween-evenement van Rainbow Six Siege eigenlijk allesbehalve eng. Ubisoft heeft vandaag aangekondigd dat het Rainbowverse terug van weggeweest is. Het Rainbow is Magic-evenement is namelijk weer te spelen in Rainbow Six Siege, maar dan verbeterd en wilder. Spelers kunnen aan de slag met de Teddybeer hostage-gamemodus, waarbij het doel is om in een aangepaste versie van de Presidential Plane map de gegijzelde Mr. Bear te redden. Het Rainbow is Magic event brengt daarnaast nieuwe items naar de shooter, zoals wapen skins en excentrieke skins voor personages.

Het Rainbow is Magic in-game event is vanaf nu tot 6 april beschikbaar op pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series. Op 1 april 2019 was het Rainbow is Magic-evenement al eens eerder te spelen.

BRON Ubisoft Nederland

Over auteur Dionne Lips

Dionne Lips Klaar om even een potje te schieten? Pas dan maar op dat je niet tegenover Dionne staat. De beste dame wint namelijk Fortnite-toernooien en schroomt zich ook niet om je even te vernietigen in Warzone. Heeft ze zin om te chillen, dan duikt ze boeken in of verliest ze zich in de lore van een RPG. Ja, Dionne heeft zeg maar van alles wat.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?