RAGE komt 15 september 2011

Tijdens de QuakeCon heeft id Software de releasedatum van RAGE bekendgemaakt. De game zal 15 september 2011 naar Europa komen. De game verschijnt op de pc, PlayStation 3, Xbox 360 en nu ook naar de iPhone.

Tim Willits, designer bij id Software toonde tijdens de QuakeCon RAGE op alle platforms.

Willits vertelde verder het volgende:

We are going to have the biggest, coolest, most badass launch possible. We are committed to not trying to rush this game out, but we're going to hit that date.

RAGE zal ook in Keulen aanwezig zijn tijdens de gamescom. De gamescom begint aankomende donderdag 19 augustus en duurt tot zondag 22 augustus.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?