RAGE en DOOM zijn toegevoegd aan Xbox Game Pass

Geplaatst: 11 augustus 2018 14:30
Aangepast: 2 februari 2024 22:19

Om alvast in de stemming te komen voor RAGE 2 en DOOM Eternal, zijn de voorgaande delen van beide games aan Xbox Game Pass toegevoegd. Dat betekent dat abonnementshouders van Microsofts service vanaf heden, gratis en voor niets, zowel RAGE als DOOM op hun Xbox One kunnen binnen hengelen.

Dat de games respectievelijk uit 2011 en 2016 komen mag de pret uiteraard niet drukken. Gratis games is gratis games. Uiteraard betekent het wel dat je een abbo op Xbox Game Pass moet bezitten, wat je een tientje per maand kost, dus technisch gezien is het niet echt 'gratis'. Aan de andere kant krijg je voor die €120 in het jaar wel meer dan 100 games terug, waaronder nu dus ook DOOM en RAGE.

Mocht je nu echt helemaal kosteloos aan RAGE en DOOM willen beginnen, dan kun je altijd nog als een malle aan de slag tijdens een gratis trialperiode van Xbox Game Pass, mits je die nog niet eerder hebt ingelost.

Bron: Xbox Wire
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot RAGE

Series

RAGE

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3

Releasedatum

7 oktober 2011

Ontwikkelaar

id Software

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord