Rage draait met 60 fps op de iPhone prima

Tijdens de QuakeCon heeft John Carmack, technisch directeur bij id Software een techdemo laten zien van Rage op de iPhone. De game draaide met zestig frames per seconden op de iPhone prima.

Met deze demo heeft Carmack willen laten zien wat er allemaal mogelijk is op de iPhone.

John Carmack vertelde:

Obviously if Rage is a success then we'll want to do a Rage 2. If people love it, you want to give them more of it

.

Rage zal naast de iPhone volgend jaar verschijnen voor de pc, PlayStation 3 en Xbox 360.

Check hieronder het filmpje van de presentatie.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?