Check hier alle PlayStation State of Play content

Midnight Club: Los Angeles

  • Ontwikkelaar Rockstar San Diego
  • Eerste releasedatum 24 oktober 2008
  • Platformen Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Racing
  • Gameliner score -

Racen tegen Rockstar in Midnight Club: LA

Heb jij Midnight Club: Los Angeles in je bezit voor de Xbox 360 en kun je online gamen, dan zit je in de nacht van 16 op 17 november helemaal goed. De ontwikkelaars van de game nemen het dan namelijk tegen je op in het 'Game with Rockstar' evenement, dat door Rockstar zelf en Microsoft zal worden georganiseerd.

Van 10 uur 's avonds tot 1 uur 's nachts kun je dus een race rijden tegen één van de ontwikkelaars. Altijd al willen bewijzen dat jij gewoon beter bent dan de makers van een game, dan is dit je kans. De mensen van Rockstar kun je herkennen aan de volgende gamertags:

- RockstarNYTest1
- RockstarNYTest2
- RkstrNYQALEAD1
- RkstrNYQALEAD2
- RkstrSDDesign1
- RkstrSDDesign2
- RkstrSDDesign3
- RkstrSDDesign4
- RkstrSDTest1
- RkstrSDCode1
- RkstrSDArt01
- RkstrSDAudio1
- rockstarnyc01
- rockstarnyc02
- rockstarnyc03

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?