Check al onze gamescom content hier!

Race met je Mii in Sonic & SEGA All-Stars Racing

Eerder werd al bekendgemaakt dat de Xbox 360-versie van Sonic & SEGA All-Stars Racing je de mogelijk geeft om met je Avatar te racen. Nu heeft SEGA bevestigd dat de Wii-gebruikers met hun eigen Mii-poppetje kunnen mee doen aan de race.

Net zoals alle SEGA-karakters hebben ook de Mii-poppetjes hun eigen All-Star move. Mocht je namelijk met je Mii in de problemen komen, wordt je geholpen door de Mii-personages van je vrienden.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?