Check hier alle PlayStation State of Play content

Race harder dan ooit in Forza 3

Microsoft heeft tijdens haar persconferentie op de E3 een nieuw deel in de Forza-serie aangekondigd: Forza Motorsport 3 komt naar ons toe. Het eerste wat opvalt in het spel is de grafische kwaliteit. Alles is tot in detail in beeld gebracht en komt perfect tot leven op de circuits.

Volgens de ontwikkelaar biedt Forza 3 de beste grafische kwaliteit en de beste actie, die andere games ver achter zich zal laten. Ook zal de community een grote rol spelen in de game. Gamers kunnen bijvoorbeeld hun eigen auto's in elkaar knutselen, om ze daarna te delen met andere gamers via Xbox Live. Ook kun je in Forza 3 video's maken, om ze daarna te delen met je vrienden via hetzelfde Live. Zo kun je hen eindelijk laten zien dat jij echt de beste racer bent.

Forza Motorsport 3 komt exclusief uit voor de Xbox 360, en zal in oktober dit jaar het levenslicht zien.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?