Rabbids Go Home

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 6 november 2009
  • Platformen Nintendo DS, Nintendo Wii
  • Gameliner score

Rabbids Go Home

De Rabbids komen eind dit jaar weer terug naar de Wii. In Nintendo Power werd namelijk de nieuwe game Rabbids Go Home aangekondigd waarin alleen de Rabbids centraal staan. Rayman is dus nergens te bekennen.

In de game denken de Rabbids dat de maan hun thuis is en daarom bouwen ze een toren vol rotzooi naar de maan. Jij moet dan ook met twee Rabbids, waarvan één in een winkelwagentje zit die door de ander wordt geduwd, zoveel mogelijk rotzooi verzamelen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?