Rabbids Go Home ook op DSi

Naast de Nintendo Wii versie verschijnt het nieuwe Rabbids Go Home ook eind dit jaar op de Nintendo DS en DSi. In plaats van een bonte verzameling aan mini-games, gaat het hier om een adventure game met puzzelelementen.

Zo zul je met de konijnen vijftien levels moeten doorstaan om genoeg afval te kunnen verzamelen voor een toren naar de maan te maken. Naast deze levels bevat Rabbids Go Home ook een leveleditor en twintig challenges.

Gamers met een Nintendo DSi kunnen ook gebruik maken van de aanwezige camera. Zij kunnen zelfgemaakte foto's opleuken met clipart rondom de konijnen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?