Quantum Theory komt ook naar Xbox 360

In een interview in Tokyo heeft ontwikkelaar Tecmo bekendgemaakt dat de PlayStation 3-exclusive Quantum Theory toch op meerdere platformen zal verschijnen. Microsoft heeft deze exclusieve titel namelijk van Sony af weten te pakken.

Sony en Microsoft proberen zo samen met de Xbox 360 grotere successen te behalen aangezien de game niet bepaald hoog in de verlanglijst staat. De game zal volgend jaar dus uitkomen voor PlayStation 3 en Xbox 360.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?