QuakeCon 2021 datum vrijgegeven

Geplaatst:

Zin in QuakeCon? Dan heb ik goed nieuws voor je, want Bethesda heeft zojuist de releasedatum van het digitale evenement vrijgegeven.

Ja, QuakeCon is ook dit jaar online te bewonderen. Wat we gaan zien dit jaar tijdens QuakeCon is nog niet bekend. Later dit jaar wordt echter de line-up van streams, liefdadigheidsdoelen en give-aways bekendgemaakt. QuakeCon is een viering van de games onder de hoede van iD Software. Denk hierbij aan games zoals Quake en DOOM Eternal. Vaak krijgen we tijdens dit soort evenementen ook wat nieuwe content te zien van de betreffende games, dus laten we hopen op het beste! Bekijk hier de review van DOOM Eternal: The Ancient Gods Part Two, de meest recentelijke content-uitbreiding van DOOM Eternal.

QuakeCon vindt plaats van 19 t/m 21 augustus.

Bron: Bethesda
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord