Cyberpunk 2077
  • ONTWIKKELAAR CD Projekt RED
  • EERSTE RELEASEDATUM 19 november 2020
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series
  • GENRE RPG
  • GAMELINER SCORE -

QLOC gaat de ontwikkeling van Cyberpunk 2077 ondersteunen

QLOC gaat de ontwikkeling van Cyberpunk 2077 ondersteunen. Dit maken de bijstaande ontwikkelaars bekend via Twitter.

Cyberpunk 2077 heeft onlangs de releasedatum verplaatst naar september. Nadat er werd aangegeven dat er meerdere overuren te wachten staan voor de werknemers, is het goed om te horen dat CD Projekt Red de hulp inschakeld van QLOC. De Poolse hulptroepen gaan ondersteuning bieden in de algemene ontwikkeling en de testing van Cyberpunk 2077. Onze video preview van Cyberpunk 2077 vind je hier.

Cyberpunk 2077 is beschikbaar vanaf 17 september voor de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Google Stadia.

BRON QLOC

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?