Pure nostalgie met remake NBA Jam

Niet alle gamers zullen zich de game NBA Jam herinneren, maar diegenen die nog ergens een plekje in hun hart hebben voor het spel kunnen zich binnenkort opnieuw uitleven in een remake van de game. Electronic Arts heeft de franchise namelijk opgepakt en wil er met behulp van de Wii nieuw leven in blazen.

Details van de remake zijn er nog niet echt, al weten we wel dat het een exclusieve Wii titel gaat worden en dat Mark Turmell zich er mee zal gaan bemoeien. Turmell zal zich naast NBA Jam ook gaan richten op andere sportgames die de komende tijd uit moeten gaan komen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?