Punch-Out!! bevat nieuwe spelmodus

Punch-Out!!, de boxgame die aankomende vrijdag verkrijgbaar is, bevat een nieuwe spelmodus. In de Title Defence mode kunnen spelers proberen hun titel te verdedigen en het opnemen tegen uitdagers die extra moeilijk zullen zijn te verslaan.

Naast nieuwe tegenstanders zullen ook de oudgedienden Piston Hondo, Great Tiger en Bear Hugger hun rentree maken in de ring om jou die titel proberen af te nemen.

Bekijk in de nieuwe aflevering van Wii-kend de laatst uitgekomen trailers van Punch-Out!!.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?