PlayerUnknown's Battlegrounds
  • RELEASEDATUM 12 december 2017, 7 december 2018 (PS4)
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GAMELINER SCORE

PUBG tijdelijk gratis verkrijgbaar op Xbox One

De online shooter PlayerUnknown's Battlegrounds is tijdelijk gratis te downloaden via de Microsoft Store. Dit is te lezen op de officiële winkelpagina van de game.

Aankomend weekend zal het Xbox-event X018 plaats gaan vinden. Het bedrijf heeft al via Twitter laten weten dat tijdens dit Xbox-evenement er groot PUBG-nieuws aan zit te komen. Voorafgaand aan dit grote nieuws wordt de game nu dus gratis beschikbaar gesteld. Het is nog niet duidelijk voor hoelang PlayerUnknown's Battlegrounds voor niets is binnen te halen. De kans is echter groot dat dit alleen voor aankomend 'X018-weekend' zal zijn.

PUBG artwork

PlayerUnknown's Battlegrounds is voorlopig alleen te spelen op Xbox One en de pc. Een mogelijke PlayStation 4-versie zal volgens de laatste geruchten in de loop van volgende maand moeten gaan verschijnen. Hier zijn vooralsnog geen verdere details over bekend.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?