PUBG: NEW STATE

  • Ontwikkelaar PUBG Corporation
  • Eerste releasedatum 2021
  • Platformen Mobile
  • Genre First-Person Shooter, Third-Person Shooter, Battle Royale
  • Gameliner score -

PUBG: New State is een mobiele battle royale

PUBG: New State zet een futuristische versie van de battle royale game neer, die speelbaar is op iOS en Android. De game speelt zich af in 2051.

Hoe ziet de wereld eruit in 2051? Dat kunnen we over een tijdje dus zien in PUBG: New State. De nieuwe mobiele game speelt zich af op een nieuwe locatie genaamd Troi en brengt een hoop futuristische wapens en voertuigen met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan drones en holografische schilden. Aan de hand van een aantal screenshots die zijn gedeeld, lijkt het erop dat de game een vergelijkbare vibe heeft met de semi-futuristische Call of Duty games, zoals Black Ops 3 en 4. New State gaat dieper in op het achtergrondverhaal van het PUBG universum. Daarnaast krijgt de game ook costumization voor wapens, vergelijkbaar met hoe dit gaat in Apex Legends.

PUBG: New State staat op de planning voor 2021 en zal uitkomen voor iOS en Android.

BRON The Verge

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?