PUBG is 70 miljoen keer verkocht

Geplaatst: 15 juli 2020 11:51
Aangepast: 15 juli 2020 12:03

PlayerUnknown's Battlegrounds heeft het verkoopaantal van 70 miljoen gehaald. De verkopen gaan tegenwoordig wel wat langzamer, maar deze mijlpaal is bereikt.

Het is net drie jaar geleden dat PUBG uit kwam. In drie jaar is de game dus 70 miljoen keer gekocht. De populaire mobiele versie is niet meegenomen in deze cijfers. Het gaat dus alleen om exemplaren voor de PC, Xbox One en PlayStation 4. De game werd gelanceerd in het begin van 2017. In juni 2018 waren er 50 miljoen exemplaren verkocht. Het aantal verkopen is in de afgelopen twee jaar dus wel afgenomen, maar dat is niet zo gek. Tussen alle gratis games die er verkrijgbaar zijn, zoals Fortnite en Apex Legends, doet de game het toch nog steeds redelijk goed. De mobiele versie doet het nog wel wat beter. Vorig jaar in juni was de game al 400 miljoen keer gedownload en had dagelijks zo'n 50 miljoen actieve gebruikers.

Seizoen 8 van PUBG gaat op 22 juli 2020 live.

Bron: PCgamer

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot PlayerUnknown's Battlegrounds

Series

-

Uitgever

PUBG Corporation

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Xbox Series

Releasedatum

12 december 2017

Ontwikkelaar

PUBG Corporation

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord