PSP versie Resident Evil wordt compleet anders

Tijdens de E3 werd de nieuwe Resident Evil voor de PlayStation Portable al aangekondigd. De details laten echter nog even op zich wachten, maar Capcom vertelde wel dat de PSP versie van de game een gloednieuw deel wordt in de serie.

Overigens zal het nog wel een tijdje gaan duren voordat de game uitkomt. Capcom melde namelijk dat ze in ieder geval niet voor de release van de nieuwe PSP Go klaar zijn. De game zal dus sowieso pas na oktober dit jaar verschijnen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?