PSP ook een firmwareupdate

Naast de firmwareupdate die de PlayStation 3 gehad heeft, krijgt de PSP ook een update. De update brengt een paar dingen met zich mee en het is voor piraten opnieuw een uitdaging om de handheld te kraken.

Zo zal er PlayStation Plus-ondersteuning bijkomen als grote feature. Daarnaast kan je de games ook in verschillende mappen plaatsen. De update weegt 31MB.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?