Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

PSP krijgt nieuwe firmware update

Om de zoveel tijd komt Sony met een nieuwe firmware voor de PlayStation Portable. Volgens de PlayStation Blog is er een nieuwe update op komst.

We zijn dan alweer aangekomen bij firmware 5.02. Veel spannende dingen hoef je niet te verwachten van de update. Er worden slechts wat kleine aanpassingen gedaan, zodat het geheel wat soepeler loopt.

This update improves system software stability during use of some features, including the PlayStation Store.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?