PSP krijgt misschien Trophies

In Buzz! heb je duizenden vragen over sport, science, natuur, films en algemene kennis. Dit speel je natuurlijk niet in je eentje maar met een paar vrienden op de bank. Dit spektakel wordt allemaal mede mogelijk gemaakt door de producer Emerson Escobar.

Volgens deze producer van Buzz! Master Quiz zouden de Trophies ook naar de PSP kunnen komen. Lees hieronder wat hij te zeggen had.

The cool thing is it isn't just getting the gold medal. We've also implemented a trophy system. Let's say you answer a question within one second, you get a lightning finger trophy. If you answer a question within half a second, you get a supersonic trophy.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?