PSP Go verkopen verdubbeld

De PSP Go is alweer de vierde editie voor de PlayStation Portable en ondanks dat deze versie door vele winkels niet van harte werd ontvangen zorgt de PSP Go wel voor een stijging in de hardwareverkopen van de PSP.

Sony heeft namelijk bekendgemaakt dat de Britse verkoop van de PSP Go afgelopen week is gestegen met 120 procent. In één week zijn de verkopen van de handheld dus ruim verdubbeld. Volgens Chart-Track komt dit echter ook door de PSP-3000, want beide handhelds verkopen ongeveer even goed, aldus Chart-Track.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?