PSP Go komt deze herfst

Veel PlayStation Portable bezitters klagen soms nog over het gebrek aan goede games voor hun handheld. Sony beloofde al eerder beterschap wat dat betreft, dit jaar moeten er nog een aantal goede titels verschijnen. Op zijn zachts gezegd is het wel opmerkelijk dat ze ook dit jaar met een nieuwe PSP komen, de PSP Go. Veel bezitters van de PSP zien liever veel goede games verschijnen en zullen niet gauw opnieuw diep in de buidel tasten voor een geheel nieuwe PSP. Als Sony een goede reclame campagne op touw weet te zetten, zullen ze misschien succes hebben, met name bij de mensen die nog geen PSP hebben. De vraag is natuurlijk of ze ook de mensen kunnen overtuigen die al een PSP hebben.

Op de vraag of de nieuwe PSP Go het waard is weer flink wat duiten op tafel te leggen, heb ik niet zo gauw een antwoord. Wel is het zo dat PSP Go heel wat nieuwe aanpassingen kent, alleen jammer dat ze geen tweede analoge stick op de handheld hebben gezet. John Koller van marketing had het volgende te melden over de nieuwe PSP Go :

"It's a 3.8-inch screen, it's 43 percent lighter than the PSP-3000, 16 gigs flash memory, Bluetooth support and all digital content so the UMD drive goes away so it's going to be something a lot of consumers like - download straight to a hard drive."

De PSP Go zou deze herfst moeten verschijnen. Er is nog geen prijs bekend. Wellicht wordt er wat meer onthuld hierover op de Sony persconferentie a.s. dinsdag.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?