PSP geliefd bij de vrouwen

Volgens een onderzoek van The Nielsen Company zijn er in de Verenigde Staten meer vrouwen dan mannen in het bezit van een PSP. 52 procent van de PSP-bezitters is namelijk vrouwelijk.

De PSP wint het dus van de Nintendo Wii, waar 49 procent van de bezitters vrouw is. Daarnaast blijkt dat 45 procent van alle gamers die meer dan één uur per week gamen vrouwelijk is. Nog even en dan halen de vrouwen de mannen misschien wel in.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?