PSP-demo ModNation Racers deze maand nog

ModNation Racers verschijnt voor de PSP en de PlayStation 3. Eigenlijk kun je deze game het best omschrijven als LittleBigPlanet op wielen. Je kunt zelf je personage, voertuig en racebanen bouwen.

Vandaag is bekendgemaakt dat de PSP-versie van ModNation Racers deze maand nog een demo krijgt. De demo zal 2 racebanen krijgen, 8 elite- en voorgemaakte mods en je kunt een beetje spelen in de Track Studio. Beide versies van ModNation Racers zullen verschijnen op 21 mei.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?