Check hier alle PlayStation State of Play content

PSP comics met comentaar

Binnenkort krijgen we voor de PSP een comic store. Nou zul je vast wel denken; 'lekker boeiend', maar er zijn zat mensen die wel eens een strip lezen. Nu is nog de vraag bij Sony of het wel gaat lopen. Het kan in ieder geval deze maand nog in gebruik genomen worden bij de fans.

Een van de comics is Wormwood, ontworpen door IDW. Deze editie zal voorzien zijn van audiocomentaar en het is ingesproken door Ben Temlesmith, die vooral bekend is van 30 Days of Night en de Dead Space strips. Sony reageert hierop dat het voor andere uitgevers van strips dus ook mogelijk is om Audiocomentaar toe te voegen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?