PSP 3000 en zijn vernieuwingen bekend

Net heeft Sony de PSP 3000 en zijn vernieuwde features bekendgemaakt.

Nieuw is onder andere het scherm. Het nieuwe LCD-scherm zou heldere, intensere kleuren tevoorschijn moeten toveren, maar daarnaast ook zo fel zijn dat het spiegelingen voorkomt. Verder bevat het nieuwe apparaatje een ingebouwde microfoon voor functies als Skype en Go!Messenger.

De nieuwe PSP 3000 zal de komende maanden gewoon naast de PSP Slim & Lite verkrijgbaar zijn. De Slim & Lite zal voor 169,- euro te koop zijn, de PSP 3000 zal voor 199,- euro naar je toekomen. De PSP 3000 verschijnt op 15 oktober in Europa.

De nieuwe PSP 3000 zal ook in bundels verkrijgbaar zijn, allen ook voor 199,- euro. Bundels zijn onder andere in combinatie met FIFA 09, Buzz en Go!Messenger.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?