Destruction AllStars

  • Ontwikkelaar Lucid Games
  • Eerste releasedatum 2 februari 2021
  • Platformen PlayStation 5
  • Genre Actie, Racing
  • Gameliner score

PS5 launchtitel Destruction AllStars uitgesteld

De PlayStation 5 komt eraan, maar met een launchtitel minder. De PS5 launchtitel Destruction AllStars is namelijk uitgesteld.

Tijdens de PlayStation 5-livestream van Sony in juni werd Destruction AllStars aangekondigd. Destruction AllStars is een game waarbij spelers in een soort Destruction Derby moeten proberen elkaar af te maken. De game werd destijds onthuld als launchtitel voor de PlayStation 5, maar dat gaat dus niet door. In een blogbericht laat Sony namelijk weten dat de releasedatum van de game wordt uitgesteld. Daarnaast komt Destruction AllStars twee maanden lang ook als gratis game naar PlayStation Plus. Waarom de release wordt uitgesteld, wordt niet door Sony benoemd. Wel geeft Sony aan dat de game naar PlayStation Plus komt omdat het een online game is waarvan Sony hoopt dat zoveel mogelijk mensen het gaan spelen.

Destruction AllStars1

Destruction AllStars verschijnt in februari 2021 voor de PlayStation 5. De game is dan twee maanden gratis beschikbaar op PlayStation Plus.

BRON Sony

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?