PS5 launchtitel Destruction AllStars uitgesteld

Geplaatst: 28 oktober 2020 10:38
Aangepast: 28 oktober 2020 10:38

De PlayStation 5 komt eraan, maar met een launchtitel minder. De PS5 launchtitel Destruction AllStars is namelijk uitgesteld.

Tijdens de PlayStation 5-livestream van Sony in juni werd Destruction AllStars aangekondigd. Destruction AllStars is een game waarbij spelers in een soort Destruction Derby moeten proberen elkaar af te maken. De game werd destijds onthuld als launchtitel voor de PlayStation 5, maar dat gaat dus niet door. In een blogbericht laat Sony namelijk weten dat de releasedatum van de game wordt uitgesteld. Daarnaast komt Destruction AllStars twee maanden lang ook als gratis game naar PlayStation Plus. Waarom de release wordt uitgesteld, wordt niet door Sony benoemd. Wel geeft Sony aan dat de game naar PlayStation Plus komt omdat het een online game is waarvan Sony hoopt dat zoveel mogelijk mensen het gaan spelen.

onbekend

Destruction AllStars verschijnt in februari 2021 voor de PlayStation 5. De game is dan twee maanden gratis beschikbaar op PlayStation Plus.

Bron: Sony
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Destruction AllStars

Series

-

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

PlayStation 5

Releasewindow

2 februari 2021

Ontwikkelaar

Lucid Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord