Far Cry 6

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 7 oktober 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter, Open-World
  • Gameliner score

PS4 versie Far Cry 6 niet altijd te upgraden naar PS5

Het is niet altijd mogelijk om je fysieke PlayStation 4 copy van Far Cry 6 te upgraden naar de PlayStation 5. Dit heeft te maken met de regio waar de disc vandaan komt.

Far Cry 6 is eindelijk uit hoewel de meningen verdeeld zijn, zijn er een aantal mensen die niet heel erg tevreden zijn met de game. Een maand voor de release werd namelijk bekendgemaakt dat Far Cry 6 een gratis next-gen upgrade krijgt op de PlayStation. Als je de game dus voor de PlayStation 4 hebt gekocht, kun je deze gratis upgraden naar de PlayStation 5. Een aantal Britse fans zijn er echter achter gekomen dat dit niet altijd mogelijk is en dat heeft met de disc-versie van de game te maken. Om een bepaalde reden hebben sommige Britse spelers niet de Britse disc maar de Russische disc van Far Cry 6 gekregen. Dit maakt het onmogelijk om de game te upgraden, daar zij een Russische game met een Brits PlayStation Network-account proberen te upgraden. In een statement aan gamesite Eurogamer geeft Ubisoft aan te onderzoeken wat er aan de hand is en waar dit mis heeft kunnen gaan. Het is momenteel nog niet bekend of er ook verkeerde discs in omloop zijn in andere landen en in welke landen dit precies speelt.

Hopelijk komt Ubisoft gauw met een update over dit probleem.

BRON Eurogamer

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?