Check al onze Tokyo Game Show logo content hier!
Fallout 4
  • ONTWIKKELAAR Bethesda Game Studios
  • RELEASEDATUM 10 november 2015
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE RPG
  • GAMELINER SCORE

PS4-versie Fallout 4 krijgt deze week mod-ondersteuning

De PlayStation 4-versie van Fallout 4 krijgt deze week dan eindelijk mod-ondersteuning. De console-versie van de RPG van Bethesda ontvangt deze week patch 1.8 en hiermee worden onder andere mods toegevoegd voor de PlayStation 4.

#Fallout4's 1.8 arrives on consoles later this week & will include PS4 Mod Support

Net als bij The Elder Scrolls V: Skyrim - Special Edition mogen de mods voor de PlayStation 4 niet zijn gemaakt met behulp van externe tools. Hierdoor zal het aantal mods een stuk lager liggen dan bij de pc en Xbox One. Naast de mod-ondersteuning brengt de aankomende patch ook een grafische update voor de PlayStation 4 Pro met zich mee.

BRON Bethesda

Over auteur Kees Wijnhorst

Kees WijnhorstKees wordt ook wel de koning van het nieuws genoemd. Met letterlijk duizenden berichten op zijn naam is het dan ook een wonder dat Kees überhaupt nog tijd om te gamen heeft. Onze eigen Agent 47 - zij het niet zo kaal en ‘ietsjes’ minder kil - maakt als een echte hitman korte metten met alle geruchten die op het internet rondgaan. Just leave him to prepare...

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?