PS4 en PS5-spelers kunnen samen gamen dankzij backwards compatibility

Geplaatst:
Aangepast: 17 maart 2024 13:15

Sony heeft tijdens een conferentie onthuld dat de backwards compatibility van de PlayStation 5 verder gaat dan alleen het afspelen van PlayStation 4-games.

Recent heeft Sony de IR Day 2019 conferentie gehouden een daarin hebben zij onder meer een video getoond van de laadtijden van de PlayStation 5 ten opzichte van de huidige console. Daarin was goed te zien dat de laadtijden op de PlayStation 5 drastisch zijn aangepakt en geminimaliseerd zijn. Daarnaast is tijdens de presentatie ook onthuld dat het mogelijk wordt om met vrienden die nog een PlayStation 4 hebben games te spelen. Hierdoor wordt de oude met de nieuwe generatie gemigreerd, zo gaf CEO Jim Ryan aan.

PlayStation 5 Logo

Bron: USGamer
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord