PS4 en PS5-spelers kunnen samen gamen dankzij backwards compatibility

Sony heeft tijdens een conferentie onthuld dat de backwards compatibility van de PlayStation 5 verder gaat dan alleen het afspelen van PlayStation 4-games.

Recent heeft Sony de IR Day 2019 conferentie gehouden een daarin hebben zij onder meer een video getoond van de laadtijden van de PlayStation 5 ten opzichte van de huidige console. Daarin was goed te zien dat de laadtijden op de PlayStation 5 drastisch zijn aangepakt en geminimaliseerd zijn. Daarnaast is tijdens de presentatie ook onthuld dat het mogelijk wordt om met vrienden die nog een PlayStation 4 hebben games te spelen. Hierdoor wordt de oude met de nieuwe generatie gemigreerd, zo gaf CEO Jim Ryan aan.

PlayStation 5

BRON USGamer

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?