PS3 Slim is een knaller in Japan

Goed nieuws voor Sony. De launch van de PlayStation 3 Slim in Japan heeft in de eerste drie dagen voor maar liefst 150.000 verkochte consoles gezorgd. Als je dat vergelijkt met de 88.000 normale PlayStation 3 consoles die in de eerste drie dagen werden verkocht, dan heb je het bijna over een verdubbeling.

Natuurlijk weten we allemaal dat de launch van de originele PS3 niet helemaal lekker liep, aangezien de vraag naar de console toen groter was dan het aanbod. Maar toch, met een verdubbeling kun je als Sony medewerker niet anders dan blij zijn, toch?

Verder is nog bekendgemaakt dat de verkoop in Groot Brittannië met 1000% is toegenomen na de launch van de PS3 Slim. Cijfers voor de rest van de wereld worden ergens in oktober bekendgemaakt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?