PS3 om films af te spelen in bioscoopzaal

Er komen meldingen uit Sendai in Japan dat een bioscoop die de horror anime film 'Kara no Kyoukai - The Garden of Sinners' draait, hiervoor een PS3 gebruikt. Er zijn al verscheidene mensen die zeggen dat ze berichten zoals laad de USB controller op het scherm zagen verschijnen. En inderdaad, de bioscoop gebruikt de PS3 om hun films in HD af te spelen. Klaarblijkelijk is er geen verschil te zien tussen het afspelen vanaf een PS3 harde schijf of via de harde schijf van een digitale projector.

Deze bioscoop is niet de enige die de PS3 gebruikt om films af te spelen. Veel Japanners vinden het echter wel nogal goedkoop. Alhoewel het er kwalitatief niet toe doet van welke harde schijf de film afgespeeld wordt. Een harde schijf is een harde schijf. Waar ze zich meer zorgen om zouden moeten maken is of de digitale projector van goede kwaliteit is.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?