PS3 krijgt streepje voor met Medal of Honor

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Aan het einde van dit jaar verschijnt de nieuwe Medal of Honor van Electronic Arts. De game speelt zich af in de hederdaagse oorlogen en niet meer zoals vanouds in de Tweede Wereldoorlog.

Electronic Arts heeft zojuist aangegeven dat ze de PlayStation 3 als hoofdplatform gaan gebruiken voor de ontwikkeling van deze game. Zo proberen ze al het mogelijke uit de PS3 te halen om van Medal of Honor een toptitel te maken.

Het is volgens de uitgever niet de bedoeling dat de andere platformen niet goed zullen zijn. In tegendeel zelfs, want EA geeft aan om de ervaring op elk platform hetzelfde te krijgen.

We're leading on PS3, we've developed the game on PS3. We're working hard to deliver the exact same experience across all platforms. I think for me the most important thing is for everyone that plays Medal of Honor is satisfied. I guess the benefit to the PS3 owner is that we're leading on it, so we'll maximize what that platform can do for our game.

Medal of Honor heeft nog geen releasedatum gekregen maar moet na verwachting eind dit jaar uitkomen voor de pc, PlayStation 3 en Xbox 360.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer