PS3 firmware 3.0 laat bepaalde games vastlopen

Het is nog maar 24 uur geleden sinds Sony de nieuwe firmware update gelanceerd heeft, maar het lijkt dat deze update nu al voor een paar problemen zorgt. Zo zijn er al enkele PS3 spelers die klagen dat hun game vastloopt. Dit is vooral vastgesteld bij Uncharted, maar ook bij spellen als BioShock en UFC.

Of het alleen bij deze games blijft weten we niet. Wij hopen dat Sony snel een oplossing vindt voor dit probleem.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?