Check hier alle PlayStation State of Play content

PS3 doet goede zaken in december

De president van Sony heeft op de CES persconferentie bevestigd, dat de PS3 3,8 miljoen keer verkocht is in december. Alleen Noord-Amerika heeft al 1,7 miljoen PS3's verkocht. Een maand eerder waren er nog maar 710.000 exemplaren over de toonbank gevlogen.

Dit levert mooie resultaten op voor Sony en zeker als je al kijkt naar dezelfde periode vorig jaar. De verkoop is namelijk met 76% gestegen sinds vorig jaar. Kaz Hirai, de president van Sony, bevestigde ook dat de wereldwijde PSN accounts al op 38 miljoen staat.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?