PS2 verschijnt eindelijk in Brazilië

Het klinkt misschien opmerkelijk, maar vandaag komt de PlayStation 2 eindelijk uit in Brazilië. Terwijl wij al kunnen genieten van de PlayStation 3 moeten de Brazilianen het dus doen met de PS2.

Dat de game-industrie achter loopt in Brazilië is dus wel duidelijk. Daarnaast hangt er ook nog eens een enorm hoog prijskaartje aan de console. In Brazilië bètaal je voor de PS2 namelijk 312 euro.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?