Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

PS2 en Wii ook extra Rock Band-nummers

Iets wat als groot gemis wordt gezien aan de PS2- en Wii-versies van games als Guitar Hero en Rock Band, is dat er geen downloadable content voor verschijnt. Terwijl Xbox 360- en PS3-bezitters regelmatig nieuwe nummers kunnen downloaden, kunnen Wii- en PS2-houders dit niet. Gelukkig voor de laatste groep keert het tij, want MTV Games, Harmonix en Electronic Arts komen voor Rock Band met een oplossing.

Met behulp van zogenaamde Track Packs kunnen gamers nu complete pakketten met nieuwe nummers kopen. De Amerikanen kunnen als eerst aan de slag, en wel met Track Pack Volume 1, die vanaf 15 juli voor $29,99 (zo'n €20,-) in de winkel zal liggen. Of we ook Track Packs in Nederland kunnen verwachten wanneer Rock Band uit is, is nog niet bekend. Nummers uit Track Packs zijn natuurlijk ook als downloads beschikbaar voor de 360- en PS3-versies van Rock Band.

Bekijk hier de tracklist van Track Pack Volume 1:
-

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?