Check al onze gamescom content hier!

Prototype verkopen beginnen goed

De Nederlandse verkoopcharts van deze week zijn binnen en ondanks dat de Sims 3 op de eerste plaats in de top 10 eindigt, doet de game Prototype het ook totaal niet slecht. De game kwam namelijk erg hoog binnen in de Nederlandse verkoopcharts.

Prototype neemt dan ook de tweede en derde plek van de top 10 in beslag. Daar komt nog bij dat de game de best verkochte PlayStation 3- en Xbox 360-game van deze week is. Dat de game in Nederland goed verkoopt is dus een feit.

Top 10
1 The Sims 3 (PC)
2 Prototype (360)
3 Prototype (PS3)
4 Wii Fit (Wii)
5 Pokemon Platinum (DS)
6 Mario Kart (Wii)
7 Walk With Me (DS)
8 EA Sports Active (Wii)
9 Prototype (PC)
10 Grand Slam Tennis (Wii)
TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?