Prototype showt achievements

Radical Entertainment is al sinds 2007 bezig met de actiegame Prototype. De game zal verschijnen op PC, PlayStation 3 en natuurlijk de Xbox 360.

Voor mensen die laatstgenoemde console bezitten is er heugelijk nieuws: de achievement-lijst is vrijgegeven. In totaal zijn er 40 achievements (waarvan zeven 'secret') en zijn er 1000 gamerpoints te behalen. De achievements zijn hier te bekijken.

Prototype laat je in de huid kruipen van de genetische gemuteerde Alex Mercer, die zijn krachten gebruikt om de personen die hem genetisch hebben gemuteerd neer te halen. Op welke manier dan ook.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?