Prototype bevat fout tijdens installatie

Nog één nachtje slapen voordat Prototype verschijnt, zijn we te weten gekomen dat de PlayStation 3-versie een fout bevat de installatie.
Het kan voorkomen dat de game aangeeft dat er niet genoeg vrije schijfruimte is, ook al is dit niet het geval.

Activision is onmiddelijk begonnen aan een patch om dit probleem te verhelpen en adviseert gamers om 700MB extra vrij te maken.

Prototype verteld het verhaal van Alex Mercer, een man die wordt achtervolgd door zijn verleden en een geheime oorlog voert in New York City. Tijdens de hevige actie komt hij erachter dat een organisatie bezig is de mensheid te vernietigen. Gelukkig weet Mercer met zijn speciale krachten iedereen die in zijn pad komt met de grond gelijk te maken, en probeert hij de stad te redden van de ondergang.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?