Project xCloud preview komt naar Nederland

Tijdens de Inside Xbox-presentatie van gisteren werd er ook meer bekendgemaakt over de streamingdienst Project xCloud. Zo komt de Project xCloud preview ook naar Nederland.

Vorig jaar werd Project xCloud aangekondigd. Deze game-streamingdienst van Microsoft maakt het mogelijk om verschillende AAA-games te spelen op verschillende apparaten. Project xCloud is al een tijdje in bèta beschikbaar, maar tot voor kort nog niet in Nederland. Gisteren werd aangekondigd dat de preview van de streamingdienst binnenkort ook in Nederland beschikbaar komt. Daarnaast heeft Microsoft ook bekendgemaakt dat de Project xCloud Preview wordt uitgebreid met drie games van EA. Straks kun je tijdens de Preview aan de slag met Dragon Age: Inquisition, Unravel Two en The Sims 4.

Als je nieuwsgierig bent, kun je je via de site van Microsoft nu opgeven om mee te doen aan de preview.

BRON Microsoft

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?