Project Sora onthuld

Vorig jaar werd Project Sora aangekondigd op de E3. Na een jaar stilte rondom dit project is er eindelijk meer over bekendgemaakt. Zo gaat de game Kid Icarus: Uprising heten en zal hij speciaal ontwikkeld worden voor de Nintendo 3DS.

In Kid Icarus: Uprising zal je met een engel als hoofdrolspeler spelen. Met deze engel zul je verschillende opdrachten uit moeten voeren. Meer informatie over deze game zal later bekend worden gemaakt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?