Project Needlemouse is Sonic The Hedgehog 4?

SEGA is al geruime tijd bezig met Project Needlemouse, deze game zal Sonic weer terug moeten brengen naar de 2D wereld. Meer dan de projectnaam is nog niet bekend, wel hebben we al wat concept art gezien.

Fans hebben ontdekt dat het domein sonicthehedhehog4.com is gereserveerd door Brandon Klein, die in verbinding staat met SEGA. Het zou dus zomaar kunnen dat Project Needlemouse Sonic The Hedgehog 4 is.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?