Halo Infinite

  • Ontwikkelaar 343 Industries
  • Eerste releasedatum 8 december 2021
  • Platformen Pc, Xbox One, Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Project Director Halo Infinite verlaat project

Het gaat nog steeds niet zo lekker met de ontwikkeling van Halo Infinite. Project director Chris Lee heeft het project namelijk verlaten.

De aanloop naar de release van Halo Infinite gaat op z'n zachtst gezegd niet geheel vlekkeloos. Zo kregen we in augustus te horen dat Halo Infinite wordt uitgesteld en dus geen Xbox Series X/S launchtitel meer wordt. Onlangs kreeg 343 Industires wederom kritiek vanwege de toevoeging van Armor Coatings. Nu komt er nog meer slecht nieuws uit het kamp van 343 Industries. Chris Lee, de project director van Halo Infinite heeft namelijk het project verlaten. Dit had Lee gisteren zelf bevestigd tegenover Bloomberg. Lee is niet de eerste director die afstand neemt van Halo Infinite. In augustus vorig jaar verlieten creative director Tim Longo en executive producer Mary Olson het project ook al.

Halo Infinite staat gepland voor een release op de pc, Xbox One en Xbox Series X/S in 2021.

BRON Bloomberg

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?