Project Director Halo Infinite verlaat project

Geplaatst: 29 oktober 2020 11:40
Aangepast: 29 oktober 2020 11:40

Het gaat nog steeds niet zo lekker met de ontwikkeling van Halo Infinite. Project director Chris Lee heeft het project namelijk verlaten.

De aanloop naar de release van Halo Infinite gaat op z'n zachtst gezegd niet geheel vlekkeloos. Zo kregen we in augustus te horen dat Halo Infinite wordt uitgesteld en dus geen Xbox Series X/S launchtitel meer wordt. Onlangs kreeg 343 Industires wederom kritiek vanwege de toevoeging van Armor Coatings. Nu komt er nog meer slecht nieuws uit het kamp van 343 Industries. Chris Lee, de project director van Halo Infinite heeft namelijk het project verlaten. Dit had Lee gisteren zelf bevestigd tegenover Bloomberg. Lee is niet de eerste director die afstand neemt van Halo Infinite. In augustus vorig jaar verlieten creative director Tim Longo en executive producer Mary Olson het project ook al.

Halo Infinite staat gepland voor een release op de pc, Xbox One en Xbox Series X/S in 2021.

Bron: Bloomberg
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Halo Infinite

Series

Halo

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasewindow

8 december 2021

Ontwikkelaar

343 Industries

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord